Kart over South Georgia

Kart over South Georgia

mandag 30. august 2010

White water trening i Sjoa

Fantastisk! Vi hadde en utrolig bra treningshelg i Sjoa. Jim Cummings fra System X tok oss med, guidet oss og lærte oss hvordan å padle i elv. Det ble en vekker for oss på teknikk og utrolig lærerikt.
Tormod, Sigrid, Jim og Dag Marius poserer for kamera.
 Vi bodde på Sjoa Rafting i teltet vi skal bo i på South Georgia. Hilleberg Keron 4 GT med ekstra fortelt, altså GT forteltet i begge ender. Dette gir oss meget stor plass for tørrdrakter og annet utstyr, samt matlaging. Teltet virker perfekt for oss fire.
  Sigrid hadde med både frokost og middag, tørket og nøyaktig oppmålt i forhold til energibruken vi forventet. Vi andre var imponert over smak og korrekt mengde. Dette lover godt for tiden på Syd Georgias strender. Det er utrolig viktig å ikke undervurdere middagskosen på lengre turer!

Som teambuilding var helgen også veldig verdifull, Det var første gang alle 5 (Christian Aass, kameramann inkludert) var samlet. Christian kompletterer gjengen og sklir inn som et naturlig og verdsatt medlem.
Han fikk prøvd seg litt i elva grad 2-3. Slett ikke værst resultat til å aldri å ha padlet før.
Kanskje den beste kameramann man kan ha med på tur?
Padlingen varierte fra grad 1-3, læringskurven var bratt men god. Det er mye som kan overføres fra elv til hav med tanke på teknikk, vurdering av strøm, gruppedynamikk, lederskap og padle/mestrings glede. Vi vil anbefale alle havpadlere til å ta et kurs i elvekajakk.
fra foran til bak; Sigrid, Tormod, Dag Marius og Simen

Simen - no hands
Jim in a sideways loop.

Sigrid wet look.

Takk til Jim for bra guiding og undervisning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar